Address

Saint-Gobain Gyproc Middle East
Floor 40, Tiffany Tower, Cluster W,
Jumeirah Lakes Towers Dubai, U.A.E

Location Map

Subscribe to our newsletter

Rigips logo

Rigips je na hrvatskom tržištu prisutan preko predstavništva u Zagrebu još od 1995. godine.

Rigips kao dio grupacije Saint-Gobain koja proizvodi i prodaje građevinske materijale suhe gradnje za kuće budućnosti, razvija nove inovativne koncepcije radi stvaranja udobnijih, ekološki prihvatljivijih stambenih prostora. Svi Saint-Gobain brendovi prisutni u Hrvatskoj djeluju na istoj adresi u Sesvetama. Rigips je u Europi poznati i priznati brend koji nudi inovativnu tehnologiju za sustave suhe gradnje s gips pločama, koji se upotrebljavaju za izvođenje u interijeru: pregradnih zidova, spuštenih stropova, potkrovlja, podova, oblaganja zidova... 

Gips je idealan građevinski materijal koji je ekološki, regulira klimu u prostoriji, pruža odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju, a pri tome je povoljniji od ostalih vrsta materijala u građevini. Veoma je bitna brzina izvođenja radova, jer Rigipsov zid se duplo brže postavlja od masivnih, a pri tome se ne mora posebno štititi parket ili sklanjati namještaj. Postavljanje zida je moguće kroz jedno popodne. Rigips sustavi suhe gradnje čuvaju toplinu u prostorijama zimi, odnosno sprječavaju prolaz topline ljeti. Unutarnje termoizolacijsko oblaganje zidova Rigips pločama za suhu gradnju je daleko jeftinije u odnosu na druge vrste termoizolacije, a posebno je pogodno kada se adaptira stan u visokoj zgradi. 

Integrirana politika zaštite okoliša i energije

dvije_ruke_sa_spojenim_dlanovima_sa_svake_strane_gdje_jedna_drzi_malo_drvce_na_dlanovima_a_druga_malenu_zemaljsku_kuglu_

Rigips Hrvatska posvećen je osiguravanju zdravog okoliša i sigurnih radnih uvjeta za svoje zaposlenike kao i poštivanju načela uštede energije i energetske učinkovitosti suhe gradnje u duhu dugoročnog održivog razvoja. Tijekom aktivnosti i procesa osiguravamo zaštitu okoliša, sprječavamo zagađenja okoliša. Naš integrirani sustav upravljanja okolišem i energijom pokriva sve naše aktivnosti, proizvode i usluge.

U obavljanju naših aktivnosti pridržavamo se primjenjivih uvjeta zaštite okoliša i energije. Analiziramo utjecaj na okoliš cijelog životnog ciklusa proizvoda.

Kroz kontinuiranu obuku naših djelatnika osiguravamo da su svi upoznati s zadacima i odgovornostima sustava upravljanja, kao i s našim politikama i ciljevima. Promičemo sposobnost korištenja stečenog znanja ne samo u njihovom izravnom radu nego i u svakodnevnom životu.

Osiguravamo suradnju, otvorenu i iskrenu komunikaciju.

Identificiranjem opasnosti i procjenom rizika u našem poslovanju i procesima te poduzimanjem mjera za smanjenje rizika minimiziramo utjecaj na okoliš.

U proizvodnji suhe gradnje prvenstveno nastojimo smanjiti otpad i učinkovito korištenje raznih osnovnih i pomoćnih materijala, čime se smanjuju emisije štetnih plinova (npr. Onečišćenje zraka, zagađenje vode) i otpad. Poštivanjem naših obveza usklađenosti, provjeravamo opseg i usklađenost naših emisija štetnih plinova s redovnim testiranjem treće strane. 

Pri osmišljavanju i provedbi investicija i razvoja u suhoj gradnji uzimaju se u obzir pitanja zaštite okoliša i energetske učinkovitosti, a prednost se daje kupnji i korištenju proizvoda, usluga koje pridonose ekološkoj ili energetskoj učinkovitosti.

Gyproc Customer Centre Toll free (UAE) 800 497762