Adresa

Saint-Gobain građevinski proizvodi Hrvatska d.o.o.

Industrijska cesta 18/1

10360 Sesvete, Hrvatska

 

Pristup prema kojem gradimo naš brend

Stavljanje dobrobiti u središte vašeg projekta

Kod kuće, na poslu ili u slobodno vrijeme, vaš prostor učinit ćemo sigurnijim, zdravijim i učinkovitijim s inovativnim laganim sustavima suhe gradnje koji su održivi i poboljšavaju vaše unutarnje okruženje kroz bolju toplinsku kontrolu, akustiku, estetiku i kvalitetu zraka.

Suradnja u svakoj fazi vašeg projekta

Komuniciramo s klijentima tijekom cijelog projekta. Informacije koje dobivamo od arhitekata, izvođača, voditelja projekata, distributera i krajnjih korisnika vraćaju se u naš kontinuirani program inovacija i poboljšanja, pomažući nam pružiti proizvode, sustave i procese u suhoj gradnji koji stalno odražavaju potrebe našeg tržišta.
 

Etički pristup

Svjesni smo svoje odgovornosti minimiziranja utjecaja naših aktivnosti na okoliš u nabavi gipsa, tako da sudjelujemo u inicijativama obnove i recikliranja velikih razmjera - od vađenja sirovina do kraja života naših proizvoda.

Isporuka pouzdanog globalnog branda

Razvijamo opsežno globalno poslovanje s dubinskim poznavanjem lokalnih tržišta, tako da možete biti sigurni da naši sustavi i rješenja u suhoj gradnji zadovoljavaju najnovije međunarodne standarde i najbolje prakse. Naš fokus na dugoročne odnose s kupcima i obuka osoblja znači da se uvijek možete osloniti na pouzdanost naših ljudi, naših proizvoda i procesa.

Kontaktirajte nas +385 (0) 1 233 55 70